Werken bij

Examens inplannen op verschillende locaties

Planner

Een nieuwe dag, een nieuwe puzzel. Diverse regelzaken roepen om afhandeling. Op het programma van vandaag: Examens inplannen op verschillende locaties zowel voor theorie en praktijk en daarbij de administratieve gegevens verwerken. Je houdt hierbij rekening met de complexiteit van de benodigde trainingslocaties en inzetbaarheid van de verschillende examinatoren en plant dit uiteraard zodanig dat er een optimale planning ontstaat. Natuurlijk komen er vandaag onvoorziene taken tussendoor en ben je daarnaast de binnenkomende telefoontjes en mailtjes aan het beantwoorden. Maar een bevlogen en resultaatgerichte planner als jij krijgt energie van improviseren. Dus, aan de slag!

Wat ga jij doen

Jij gaat voor één van onze entiteiten aan de slag, namelijk Normec Certiprotect. Terwijl je eerste kop koffie langzaam koud begint te worden, heb je al heel wat werk verzet. Maar er is nog genoeg te doen. Want zojuist belt een kandidaat met de vraag of het examen, die na veel heen en weer gebel en ge-mail is ingepland, toch verzet kan worden. Natuurlijk denk je binnen de mogelijkheden mee wat je hierin kan betekenen. Dienst verlenen is jouw tweede natuur. Je duikt in de planning en kijkt wat er mogelijk is in de volle agenda. Hierbij hou je rekening met de mogelijkheden op de verschillende examenlocaties, verlies je niet uit het oog dat reisafstanden van klanten en examinatoren werkbaar moeten blijven. Je overlegt even met een collega over deze puzzel en beiden zien jullie enkele schuifmogelijkheden of oplossingen. Gelukt! Je mailt de kandidaat om door te geven wanneer de afspraak plaatsvindt en krijgt prompt een bedankje voor jouw snelle schakelen.

Je ziet tijd om even met een andere collega van gedachten te wisselen over de stroomlijning van het interne proces. Volgens jou kan dat efficiënter. Zij deelt die mening en is enthousiast over jouw oplossing. Je maakt een notitie om dit later te bespreken.

En dóór met het inplannen van de volgende examens. Terwijl je daarmee bezig bent staat de telefoon niet stil. Je beantwoordt de inkomende belletjes vriendelijk en efficiënt en kijkt ondertussen met een schuin oog naar het planningsschema op je beeldscherm.

Als je op de klok kijkt zie je dat het alweer bijna 17.00 uur is. Niet te geloven, de dag is voorbijgevlogen. Met een tevreden gevoel ruim je je bureau op, zodat jou morgenochtend niets in de weg staat om een nieuwe puzzel op te lossen. Je kijkt er nu al naar uit.

Wat neem je mee

Hebben we hierboven jouw ideale werkdag beschreven? En ben jij iemand die:

 • affiniteit heeft met plannen;
 • proactief, kritisch en stressbestendig is;
 • overzicht kan bewaken en prioriteiten kan stellen;
 • minimaal twee tot drie jaar relevante werkervaring heeft op MBO-niveau binnen het werkveld planning/backoffice of minimaal HBO denk- en werkniveau of ruime ervaring in een vergelijkbare functie;
 • communicatieve vaardigheden waardoor je makkelijk kunt schakelen met klanten en trainers;
 • uitstekende kennis van Word, Excel en, eventueel, van planningssoftware;
 • graag het beste uit zichzelf en zijn collega’s haalt;
 • kijkt hoe je de organisatie nóg beter maken?

Wat bieden wij

 • Je komt in een gezellig team te werken!
 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goed maandsalaris, welke afgestemd is op jouw kennis en ervaring.
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband)
 • Leuke uitjes met het team.
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door Normec Certiprotect.
 • Je kunt je binnen deze functie breder ontwikkelen.

Solliciteren

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Electricity pylons
  Over ons

  Wij hebben veilig werken op nummer één staan, daarom is bij Normec Certiprotect veilig werken belangrijker dan het slagingspercentage. Van iedereen die slaagt willen wij het gevoel krijgen dat zij ook daadwerkelijk veilig kunnen werken, zodat zij en de mensen met wie zij werken na het werk weer gezond naar huis kunnen.