Branches - Normec Certiprotect

Branches

Normec Certiprotect toetst de kennis en kunde van personen die werkzaam zijn in de elektrotechniek. Dit doen wij met name voor energiebedrijven of bedrijven in de industrie en utiliteit. Zo krijgen zij de zekerheid dat de technici veilig kunnen werken. Afhankelijk van de rol die vervuld wordt en de branche waarin de technicus werkzaam is, is een ander certificaat nodig. Bij ons kunnen technici examen doen voor alle certificaten in de hoog- en laagspanning of gastechniek.

Energievoorziening

Veilig werken is in de elektrotechniek van groot belang. Energietechnici kunnen hun kennis van veilig werken met elektriciteit aantonen met een persoonsgebonden certificaat. Stipel PCE (persoonscertificering energiebedrijven) is het bewijs dat zij veilig kunnen werken aan netten en elektrische installaties van energiebedrijven in Nederland.

Examens Energievoorziening
Stromleitung

Industrie & Utiliteit

Bij werken met elektriciteit in industriebedrijven of utiliteitsgebouwen is veiligheid essentieel. Energietechnici kunnen hun kennis en kunde aantonen met een Stipel I&U (Industrie & Utiliteit) certificaat. De richtlijnen hiervoor zijn gebaseerd op de normen NEN3140 (laagspanning) of NEN3840 (hoogspanning).

Examens Industrie & Utiliteit
Colorful Power Generating Station near the river.

Bent u opleider?

Op zoek naar een erkend examenbureau voor het afnemen van (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Normec Certiprotect werkt als onafhankelijk examenbureau samen met verschillende opleiders. Dankzij ons grote netwerk van examinatoren zijn wij flexibel met het inplannen van examens. Examenkandidaten kunnen dus altijd op korte termijn bij ons terecht. Ook in het weekend of in de avonduren.

Neem contact met ons op
Bent u opleider?
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte