FAQ - Normec Certiprotect

FAQ

Bekijk hier het antwoord op de meestgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is het verschil tussen Stipel PCE en Stipel I&U?

Stipel PCE (persoonscertificering energiebedrijven) is de certificering die wordt toegepast voor en door alle energiebedrijven in Nederland, maar ook door de toeleveranciers. PCE is gebaseerd op BEI BLS of BEI BHS.

Stipel I&U wordt door de meeste industriebedrijven toegepast en is gebaseerd op de NEN3140 en/of NEN3840.

Hoe lang is mijn certificaat geldig?

Omdat enkel actuele kennis en vaardigheden van waarde zijn, heeft een persoonscertificaat een bepaalde geldigheidsduur. Stipel heeft de geldigheidsduur van de certificaten vastgelegd op 3 jaar.

Is een maatwerkexamen ook mogelijk?

Ja, ook voor een maatwerkopleiding kan Normec Certiprotect een examen afnemen. Van te voren leggen we vast aan welke eisen de kandidaten moeten voldoen om te slagen voor het maatwerkexamen. Lees hier meer over veiligheidsexamens op maat.

Bent u opleider?

Op zoek naar een erkend examenbureau voor het afnemen van (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Normec Certiprotect werkt als onafhankelijk examenbureau samen met verschillende opleiders. Dankzij ons grote netwerk van examinatoren zijn wij flexibel met het inplannen van examens. Examenkandidaten kunnen dus altijd op korte termijn bij ons terecht. Ook in het weekend of in de avonduren.

Neem contact met ons op
Bent u opleider?
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte