Werken bij

Werken bij Normec Certiprotect

Werken bij Normec Certiprotect betekent werken in een organisatie die veiligheid en kwaliteit voorop stelt. De kwaliteit van een examen is erg belangrijk. Examens moeten de koppeling met de praktijk kunnen doorstaan. Examenkandidaten die slagen, maken gebruik van de certificaten om werkzaamheden te verrichten in elektrische installaties. Iedereen is er bij gebaat dat dit zonder ongelukken gebeurt, zodat zij en hun collega’s aan het einde van de dag weer gezond naar huis kunnen. Daarom stellen wij dat het veilig werken altijd voor het slagingspercentage gaat. Hier sturen we op bij al onze medewerkers.

Normec employee

Waarom bij ons?

Onze examinatoren weten als geen ander dat hun objectiviteit, kwaliteit en onafhankelijke kennis mede bepalend is voor het succes van onze examenkandidaten. Maar ook hoe leuk het kan zijn om trotse kandidaten hun certificaat te overhandigen. Bovendien vinden wij het belangrijk om examenkandidaten op hun gemak te stellen. Examinatoren staan daarom naast de kandidaten in plaats van erboven. Hierdoor ontstaat er een prettige sfeer. Zelfs tijdens iets spannends als een examen.

Window of Opportunities

Normec Certiprotect is onderdeel van Normec, een ambitieuze, onafhankelijke en snelgroeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance (TICC). Normec draagt zorg voor de kwaliteit en veiligheid van de materialen, systemen en producten van haar klanten. Deze zorg dragen wij door de slimme inzet van IT-middelen, maar bovenal door onze ervaren mensen.

Deskundig. Ondernemend. Ambitieus. Zorgvuldig. Eigenschappen die herkenbaar zijn bij de ruim 4.000 medewerkers van Normec. Persoonlijkheidskenmerken die we op de juiste waarde weten te schatten, waar we graag ruimte voor maken. We hebben liefde voor de wetenschap en wetgeving, maar zien ook altijd een ‘Window of Opportunities’. Kansen voor onze klanten én voor onze medewerkers.

Vacatures

Onze vacatures

Examinator hoog-/laagspanning

Examinator hoog-/laagspanning

Open sollicitatie

Jouw droombaan nog niet gevonden? Maar ben je wel geïnteresseerd?

Stuur ons gerust een open sollicitatie.

Electrician on trainingPeople working on electricity installationPerson monitoring electrician trainee
Electricity pylons
Over ons

Sinds 2012 is Normec Certiprotect actief als onafhankelijk examenbureau voor veiligheidsexamens in de elektrotechniek. Deelnemers van (Stipel) veiligheidsopleidingen in de laag- en hoogspanning kunnen bij ons hun examen afleggen en een certificaat behalen.