Over ons

Hét examenbureau
voor Stipel veiligheidsexamens

Sinds 2012 is Normec Certiprotect actief als onafhankelijk examenbureau voor veiligheidsexamens in de elektrotechniek. Deelnemers van (Stipel) veiligheidsopleidingen in de laag- en hoogspanning kunnen bij ons hun examen afleggen en een certificaat behalen. Normec Certiprotect is ISO 9001 gecertificeerd en garandeert hiermee de kwaliteit van de organisatie.

Normec employee

Objectief en onafhankelijk

In verband met de objectiviteit en onafhankelijkheid, verzorgt Normec Certiprotect geen opleidingen. Ook geven wij geen instructies ten behoeve van certificatie. Voor advies over een opleiding of instructies verwijzen wij kandidaten graag naar hun eigen opleider.

Onze geschiedenis

Sinds 2012 uw partner voor veiligheidsexamens

In 2012 is het examenbureau Certielec B.V. opgericht. Door een samenwerking veranderde de naam in 2014 naar Certiprotect B.V. en werd de scope uitgebreid met gas- en basis veiligheidsexamens. Inmiddels nemen wij zo’n 1800 veiligheidsexamens per jaar af, waarvan het merendeel Stipel examens. Dit realiseren we met zeven examinatoren en drie assistenten. Voor de examens maken we gebruik van practica bij opleiders en van een aantal hoogspanningsstations. 

Normec employee

Normec Certiprotect is onderdeel
van Normec

Normec is een toonaangevende organisatie in de TICC-branche (Testen, Inspecteren, Certificeren, Compliance). Ons werkgebied reikt van (drink)waterkwaliteit, luchtkwaliteit en bodemkwaliteit tot brandveiligheid, voedselveiligheid en managementsystemen. Met ruim 4.000 medewerkers werken we dagelijks aan een veilige en gezonde werk- en leefomgeving. Voor deze én toekomstige generaties.

Normec headquarter