Over ons - Normec Certiprotect

Over ons

Sinds 2012 is Normec Certiprotect actief als onafhankelijk examenbureau voor veiligheidsexamens in de elektrotechniek. Deelnemers van (Stipel) veiligheidsopleidingen in de laag- en hoogspanning kunnen bij ons hun examen afleggen en een certificaat behalen. Normec Certiprotect is ISO 9001 gecertificeerd en garandeert hiermee de kwaliteit van de organisatie.

Goede begeleiding

Door naast de kandidaat te staan, stellen onze examinatoren iedereen op hun gemak en zorgen voor een ontspannen sfeer.

Flexibele planning

Met een groot netwerk van examinatoren kunnen wij examens altijd op korte termijn inplannen. Ook in het weekend of de avond.

Scherp geprijsd

Als platte organisatie kunnen wij onze kosten laag houden. Zo garanderen we scherp geprijsde examens.

Rick Kramer

Na eerst wat jaren werkzaam te zijn geweest in diverse branches, maakte ik in 2010 de overstap naar de elektrotechniek. Ik volbracht mijn opleiding Technicus Elektrische Installaties, Producten en Systemen en deed ervaring op bij TataSteel in IJmuiden. Ook werkte ik tijdens de opleiding bij Inrush Veiligheidsopleidingen. Hier hield ik mij bezig met het vernieuwen van het lesmateriaal voor verschillende opleidingen. Ook heb ik een nieuw praktijklokaal ingericht, geënt op eindgebruikers in zowel hoog- als laagspanning. In 2015 startte ik bij Normec Certiprotect, waar ik de examinatoren en administratie aanstuur. Naast mijn werk volg ik een post-hbo opleiding Bedrijfskunde om mij verder te ontwikkelen in het ondernemerschap.

rick-kramer-458x458

Geschiedenis

In 2012 is het examenbureau Certielec B.V. opgericht. Door een samenwerking veranderde de naam in 2014 naar Certiprotect B.V. en werd de scope uitgebreid met gas- en basis veiligheidsexamens. Inmiddels nemen wij zo’n 1800 veiligheidsexamens per jaar af, waarvan het merendeel Stipel examens. Dit realiseren we met zeven examinatoren en drie assistenten. Voor de examens maken we gebruik van practica bij opleiders en van een aantal hoogspanningsstations.

Electrician engineer tests electrical installations and wires on

Objectief en onafhankelijk

In verband met de objectiviteit en onafhankelijkheid, verzorgt Normec Certiprotect geen opleidingen. Ook geven wij geen instructies ten behoeve van certificatie. Voor advies over een opleiding of instructies verwijzen wij kandidaten graag naar hun eigen opleider.

Flexibiliteit is een van de pijlers van Inrush. Daarom werken we graag samen met Normec Certiprotect.
Lees meer Alle referenties
Referenties

Bent u opleider?

Op zoek naar een erkend examenbureau voor het afnemen van (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Normec Certiprotect werkt als onafhankelijk examenbureau samen met verschillende opleiders. Dankzij ons grote netwerk van examinatoren zijn wij flexibel met het inplannen van examens. Examenkandidaten kunnen dus altijd op korte termijn bij ons terecht. Ook in het weekend of in de avonduren.

Neem contact met ons op
Bent u opleider?