Werken bij

Beoordeel kandidaten op de examens

Person checking electrical setup

Examinator hoog-/laagspanning

Binnen onze jonge, groeiende organisatie zijn wij op zoek naar flexibele examinatoren met een passie voor techniek en een scherp oog voor veiligheid en kwaliteit. Als examinator ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig afnemen van (Stipel) veiligheidsexamens op het gebied van zowel hoog- als laagspanning. Deze examens bestaan uit een praktijk- en een theoriedeel. Onze praktijkexamens sluiten aan op het dagelijks werk van de kandidaten met herkenbare praktijksituaties. Wij streven naar eenduidige toetsing van de maatregelen die moeten worden genomen op de dagelijkse elektrische risico’s.

Wat ga jij doen

Als examinator bij Normec Certiprotect ben je flexibel inzetbaar om examens af te nemen op verschillende locaties verspreid door Nederland.

Je beoordeelt individuele kandidaten tijdens praktijkexamens die afgenomen worden in verscheidene practica met daarop de “live” spanning. Je houdt toezicht tijdens online theorie-examens en beoordeelt en corrigeert schriftelijke werk-/ bedien plannen.

Wij zoeken iemand die…

 • beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring met betrekking tot veilig werken in installaties.
 • deskundig is op het gebied van zowel hoog- als laagspanningsinstallaties.
 • minimaal een mbo-niveau 4 elektrotechniek opleiding heeft afgerond.
 • op de hoogte is van de STIPEL certificering.
 • communicatief vaardig, stressbestendig en flexibel is.

Solliciteren

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Electricity pylons
  Over ons

  Wij hebben veilig werken op nummer één staan, daarom is bij Normec Certiprotect veilig werken belangrijker dan het slagingspercentage. Van iedereen die slaagt willen wij het gevoel krijgen dat zij ook daadwerkelijk veilig kunnen werken, zodat zij en de mensen met wie zij werken na het werk weer gezond naar huis kunnen.