Maatwerkexamens - Normec Certiprotect

Examen op maat

Kiest uw organisatie vanwege specifieke trainingsbehoeften voor een maatwerkopleiding? Ook deze kan Normec Certiprotect examineren. Van te voren leggen we vast aan welke eisen de kandidaten moeten voldoen om te slagen voor het maatwerkexamen. Lees hier meer over veiligheidsexamens op maat.

Maatwerkexamens

Heeft uw organisatie specifieke trainingsbehoeften? In dat geval zijn er tal van mogelijkheden voor een veiligheidstraining op maat. Wellicht is een Stipel certificaat (nog) niet nodig, maar heeft uw organisatie wel de behoefte om medewerkers onafhankelijk te laten keuren. Dat kan met een veiligheidsexamen op maat van Normec Certiprotect. Van te voren leggen we vast aan welke eisen de kandidaten moeten voldoen om te slagen voor het maatwerk veiligheidsexamen. Deze examens vallen niet onder Stipel.

Vraag meer informatie op
Dummy-2
Flexibiliteit is een van de pijlers van Normec Inrush. Daarom werken we graag samen met Normec Certiprotect.
Lees meer Alle referenties
Referenties

Bent u opleider?

Op zoek naar een erkend examenbureau voor het afnemen van (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Normec Certiprotect werkt als onafhankelijk examenbureau samen met verschillende opleiders. Dankzij ons grote netwerk van examinatoren zijn wij flexibel met het inplannen van examens. Examenkandidaten kunnen dus altijd op korte termijn bij ons terecht. Ook in het weekend of in de avonduren.

Neem contact met ons op
Bent u opleider?
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte