Vacature examinator hoog-/laagspanning - Normec Certiprotect

Vacature examinator hoog-/laagspanning

Binnen onze jonge groeiende organisatie zijn wij op zoek naar flexibele examinatoren met een passie voor techniek en een scherp oog voor veiligheid & kwaliteit. Als examinator ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig afnemen van (STIPEL) veiligheidsexamens op het gebied van zowel hoog- als laagspanning. Deze examens bestaan uit een praktijk- en een theoriedeel. Onze praktijkexamens sluiten aan op het dagelijks werk van de kandidaten met herkenbare praktijksituaties. Wij streven naar eenduidige toetsing van de maatregelen die moeten worden genomen op de dagelijkse elektrische risico’s.

Functieomschrijving

Als examinator bij Normec Certiprotect ben je flexibel inzetbaar om examens af te nemen op verschillende locaties verspreid door Nederland.

Je beoordeelt individuele kandidaten tijdens praktijkexamens die afgenomen worden in verscheidene practica met daarop de “live” spanning. Je houdt toezicht tijdens online theorie-examens en beoordeelt en corrigeert schriftelijke werk-/ bedien plannen.

Wij zoeken iemand die…

 • beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring met betrekking tot veilig werken in installaties.
 • deskundig is op het gebied van zowel hoog- als laagspanningsinstallaties.
 • minimaal een mbo-niveau 4 elektrotechniek opleiding heeft afgerond.
 • op de hoogte is van de STIPEL certificering.
 • communicatief vaardig, stressbestendig en flexibel is.

Over Normec Certiprotect

Wij hebben veilig werken op nummer 1 staan, daarom is bij Normec Certiprotect veilig werken belangrijker dan het slagingspercentage. Van iedereen die slaagt willen wij het gevoel krijgen dat zij ook daadwerkelijk veilig kunnen werken, zodat zij en de mensen met wie zij werken na het werk weer gezond naar huis kunnen.

Solliciteer direct

Enthousiast over Normec Certiprotect? We kijken uit naar uw reactie! We nemen de sollicitatie direct in behandeling en geven binnen enkele werkdagen een reactie.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Bent u opleider?

  Op zoek naar een erkend examenbureau voor het afnemen van (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Normec Certiprotect werkt als onafhankelijk examenbureau samen met verschillende opleiders. Dankzij ons grote netwerk van examinatoren zijn wij flexibel met het inplannen van examens. Examenkandidaten kunnen dus altijd op korte termijn bij ons terecht. Ook in het weekend of in de avonduren.

  Neem contact met ons op
  Bent u opleider?