Certiprotect wordt Normec Certiprotect - Normec Certiprotect

Certiprotect wordt Normec Certiprotect

Certiprotect heet voortaan Normec Certiprotect. Om de groeimogelijkheden nog beter te benutten, trad Certiprotect eind 2020 al toe tot Normec Group. Als internationale groep biedt Normec Group een totaalpakket op het gebied van laboratoriumtesten, analyses, inspecties en certificering. Onze samenwerking zorgt voor verdere kennisverbreding en verdieping in de branche en daarmee voor een nog betere dienstverlening aan onze klanten.

Wat verandert er?

Voor klanten van Certiprotect verandert er in de dagelijkse praktijk niets. U kunt rekenen op dezelfde kwaliteit en service zoals u die van ons gewend bent. Wel merkt u deze wijziging aan onze nieuwe huisstijl. Bij een nieuwe naam en nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Dankzij de heldere vormgeving zult u nog makkelijker uw weg weten te vinden.

Vragen?

Heeft u vragen over deze wijziging? Of bent u nieuwsgierig welke extra diensten u bij Normec Group kunt vinden? Neem dan gerust contact op.

Normec_Pand_Utrecht

Bent u opleider?

Op zoek naar een erkend examenbureau voor het afnemen van (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Normec Certiprotect werkt als onafhankelijk examenbureau samen met verschillende opleiders. Dankzij ons grote netwerk van examinatoren zijn wij flexibel met het inplannen van examens. Examenkandidaten kunnen dus altijd op korte termijn bij ons terecht. Ook in het weekend of in de avonduren.

Neem contact met ons op
Bent u opleider?
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte