Werken bij - Normec Certiprotect

Werken bij Normec Certiprotect

Werken bij Normec Certiprotect betekent werken in een organisatie die veiligheid en kwaliteit voorop stelt. De kwaliteit van een examen is erg belangrijk. Examens moeten de koppeling met de praktijk kunnen doorstaan. Examenkandidaten die slagen, maken gebruik van de certificaten om werkzaamheden te verrichten in elektrische installaties. Iedereen is er bij gebaat dat dit zonder ongelukken gebeurt, zodat zij en hun collega’s aan het einde van de dag weer gezond naar huis kunnen. Daarom stellen wij dat het veilig werken altijd voor het slagingspercentage gaat. Hier sturen we op bij al onze medewerkers.

Waarom bij ons?

Onze examinatoren weten als geen ander dat hun objectiviteit, kwaliteit en onafhankelijke kennis mede bepalend is voor het succes van onze examenkandidaten. Maar ook hoe leuk het kan zijn om trotse kandidaten hun certificaat te overhandigen.

Bovendien vinden wij het belangrijk om examenkandidaten op hun gemak te stellen. Examinatoren staan daarom naast de kandidaten in plaats van erboven. Hierdoor ontstaat er een prettige sfeer. Zelfs tijdens iets spannends als een examen.

AdobeStock_40725797

Onze vacatures

Open sollicitatie

Jouw droombaan nog niet gevonden tussen onze vacatures? Stuur ons gerust een open sollicitatie.

Bent u opleider?

Op zoek naar een erkend examenbureau voor het afnemen van (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Normec Certiprotect werkt als onafhankelijk examenbureau samen met verschillende opleiders. Dankzij ons grote netwerk van examinatoren zijn wij flexibel met het inplannen van examens. Examenkandidaten kunnen dus altijd op korte termijn bij ons terecht. Ook in het weekend of in de avonduren.

Neem contact met ons op
Bent u opleider?
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte